En proteinrik mektig sjokoladekrem. Nam!
Dagens søtsak har blitt en gjenganger, både hos meg og mannen. Utrolig enkelt og så godt!
Den holder seg også helt fint i kjøleskapet etter den er laget. Skal du dele med flere kan du like gjerne doble mengdene med en gang.
Kremen er god som et mellommåltid for seg selv – eller som prikken over i’en på vafler/pannekaker.
I oppskriften er det brukt cottage cheese. Jeg vet mange sliter litt med konsistens på cottage cheese, men siden kremen blandes sammen med en stavmikser unngår man dette. Om du fortsatt ikke er en tilhenger av cottage cheese kan du bytte den ut med kesam.
INGREDIENSER:
- 400 gram cottage cheese – vanlig eller mager
- 10-15 gram kakao – bakekake eller råkakao. Mengden tilsvarer ca 2 toppa teskjeer
- ca 2-3 toppa ts sukrin gold
FREMGANGSMÅTE:
Bland alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Smak til med kakao og søtning etter hvordan du liker det.
En ekstra litt tips er å tilsette en liten klype havsalt.
På bildet over toppet jeg proteinkremen med hakket salte peanøtter, og tilsatt denne gangen ikke havsalt i kremen. Resten av toppingen er litt ekstra sukrin gold og salted caramel zero topping. Den sirupen er helt ubeskrivelig god.
Kan også f.eks toppes på mugcakes, muffins eller som fyll i lomper.
[…] Proteinrik sjokoladekrem […]
[…] Andre nydelige oppskrifter med cottage cheese:Proteinrik vaniljekrem – 3 ingredienserRundstykker uten hevingSjokolade-proteinkrem […]