#jatildesserthverdag
Denne godsaken fortjener helt klart en plass under den taggen.
Hverdagskos!
Så utrolig godt – og faktisk veldig mettende.
Søtsuget ble helt klart dekket, og denne måtte lages to dager på rad + til gubben!
INGREDIENSER:
- 25-30 gram proteinpulver – her i smaken Chocolate Vanilla Ice Cream
- 1-1,5 dl melk
- Isbiter
- Evt. 1 ts kakao – bakekako eller rå kakao
FREMGANGSMÅTE:
Tilsett ingrediensene i en blender som knuser is lett.
Siden det er lite væske er det viktig at den er sterk nok til å knuse is.
Kjør alt sammen.
Det tar litt tid før blandingen går fra «slush» til «softis». Jeg opplevde at det hjalp å tilsette en liten skvett melk etter at blandingen har kjørt seg sammen.
Pass på væskemengden. Mer væske – gir mer flytende konsistens.
TOPPING:
Bodylab Zero sjokoladesaus og sukkerfri mørk sjokolade.
Denne smelter fort, så det nyt den med en gang.
Du kan også mikse og så putte den i fryseren. Da vil det krystallisere seg hvis du ikke rører jevnlig.
Smaken er fortsatt nydelig!
Se på den konsistens! Smooth.
Ambassadør for Bodylab