En himmelsk frokost på en kjølig høstdag
Mye kryddersmak – og en «ostekrem» for en perfekt balanse.
Saftige, mektige og en veldig god start på dagen. Disse er så gode at de kan fint serveres som kaffekos, kveldsmat eller nyte et par stykker som et mellommåltid.
Nystekt er jo alltid best, men disse holder seg fint i kjøleskapet et par dager også.
Lag like gjerne dobbelt porsjon, så har du preppet noe søtt og sunt hvis du blir litt fysen på noe godt
INGREDIENSER:
- 50 gram havremel – jeg maler selv av havregryn
- 1 god ss sukrin gold
- 1 ts pumpkin spice
- 1/2 ts bakepulver
- 1 egg
- ca 3 ss gresskarpuré – enten lage selv eller kjøp på boks
- 0,25 dl melk eller vann
Ostekremen:
- 30 gram Philadelphia light
- 2 ss melk
- Sukrin melis
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 175 grader. Bland sammen alle ingrediensene til muffinsene i en skål, og til ostekremen i en egen liten skål. Legg en god skje muffinsrøre i 4 muffinsformer. Legg så lagevis ostekrem og muffinsrøre til det er tomt. Dra en gaffel eller kniv igjenom blandingen hvis du ønsker det litt mer blandet.
Stekes midt i ovnen i ca 12 – 15 minutter.
La de få noen minutter til å avkjøle seg i formene hvis du har tenkt å ta de ut. Ostekremen må få satt seg litt.
Huset fylles av deilig krydderlukt når disse står i ovnen!
[…] Saftige gresskar-mffins med kremostfyllOppskrift finner du HER. […]
[…] DENNE varianten hvor gresskar er en av […]