Friskt og hett på en gang!
En lett middag eller en frisk forrett!
Søtpotet-toast er en artig vri på den tradisjonelle brødskive.
Disse skivene holder seg fint noen dager i kjøleskapet og er derfor perfekt å preppe for flere måltider!
Kan til og med fryses!
På utkikk etter mer inspirasjon til hva du kan bruke søtpotet-toast til?
Søtpotet-BLT
Søtpotet-toast med søt topping
INGREDIENSER:
- Søtpotet
Topping: - Pesto – rød er litt heitere enn grønn
- Pica de gallo
- Spekeskinke
- Alfafalspirer
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær søtpoteten i skiver på ca 1 cm tykkelse.
Legg over på et bakebrett dekket med bakepapir.
Stekes midt i ovnen i ca 20-25 minutter.
Snu gjerne på søtpoteten underveis.
Steketiden varierer fra ovn og tykkelse på skivene.
De skal være møre, men ikke for godt stekte. Da forblir de mest saftige.
Disse holder seg helt fint noen dager i kjøleskapet.
Smør et lag rød pesto – eller grønn om du foretrekker det.
Legg på noen skjeer hjemmelaget pica de gallo (tomatsalsa)
Og tilslutt noen et par skiver spekeskinke