En nydelig og mektig søtsak.
Som også er utrolig enkel!
Klassiske smaker som dekker søtsuget – en skikkelig god hverdagsdessert
Topping etter ønske – og kan forsåvidt også gå under «matprepping»
Søtpotet er virkelig en fantastisk rotgrønnsak, og spises ukentlig i ulike varianter hver uke. Brukes i alt fra bakst, middag og så i ulike frokoster.
Jeg har sett mange steder at andre putter skivet søtpotet i brødristeren.
Selv har jeg ikke prøvd den varianten, og holder meg til stekeovnen.
Ser for meg at det ermindre griseri og oppvask..
Det hele er altså ganske enkelt.
Lag mange «skiver», og oppbevar de i kjøleskapet.
Velg søtt eller «salt» topping.
Nyt!
INGREDIENS:
- Søtpotet
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær søtpoteten i skiver på ca 1 cm tykkelse.
Legg over på et bakebrett dekket med bakepapir.
Stekes midt i ovnen i ca 20-25 minutter.
Snu gjerne på søtpoteten underveis.
Steketiden varierer fra ovn og tykkelse på skivene.
De skal være møre, men ikke for godt stekte. Da forblir de mest saftige.
Disse holder seg helt fint noen dager i kjøleskapet.
TOPPING:
Venstre:
Smooth peanøttsmør, sukrin gold, bananskiver og salt karamell saus
Tips: Et lite dryss kanel kan også anbefales
Høyre:
Smooth & creamy proteinella, bananskiver og kakaonibs
Legg skiver i en matboks og smør på ønsket topping.
En søt avslutning på lunsjen eller som en mellommåltid på jobbb/skole!
Dette er også perfekt mat rett før trening.
Sunne og gode karbohydrater før en tung styrkeøkt.
Nok påfyll er viktig og nødvendig for selve treningen, og for å bevare musklene man ønsker å bygge.
Ambassadør for Bodylab
[…] På utkikk etter mer inspirasjon til hva du kan bruke søtpotet-toast til?Søtpotet-BLT Søtpotet-toast med søt topping […]