En fargebombe proppfull av gode næringsstoffer!
Kombinasjonen rødbete og fetaost er så godt!
Det er også et smilende kokt egg og most avkoado.
Sammen med bakt søtpotet blir dette måltidet rett og slett skikkelig digg!
Både søtpotet-toasten og rødbete-tzatziki holder seg godt i kjøleskapet i flere dager!
Matprepping er genialt i en hektisk hverdag.
TIPS!
Trykk HER for å komme til et tidligere innlegg med en søt versjon av søtpotet-toast
ELLER
HER for en spicy variant!
INGREDIENSER:
- Søtpotet
- Rødbete-tzatziki
- Fetaost
- Ruccola
- Avokado
- Bløtkokt egg
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær søtpoteten i skiver på ca 1 cm tykkelse.
Legg skivene over på et bakebrett dekket med bakepapir.
Stekes midt i ovnen i ca 20-25 minutter.
Snu gjerne på søtpoteten underveis.
Steketiden varierer fra ovn og tykkelse på skivene.
De skal være møre, men ikke for godt stekte. Da forblir de mest saftige.
Legg på topping.
Enjoy!
Prikken over i’en:
Verdens diggeste krydderblanding!