Salt & søtt
Sammen blir det en perfekt balanse!
En av mine absolutt store svakheter er salt karamell, og da gjerne i kombinasjon med sjokolade.
Zero topping i smaken Salted caramel er uten tvil et produkt jeg alltid må ha i skapet. Ja, jeg er ambassadør for Bodylab, men jeg deler kun produkter som jeg selv bruker. Det skal dere alltid være trygge på!
Prikken over i’en på søte frokoster, bakst og desserter. Litt sticky konsistens, søtt karamell og med et sting av salt.
INGREDIENSER:
- Mørk sjokolade
- Salted caramel zero topping fra Bodylab
FREMGANGSMÅTE:
Smelt sjokoladen i en skål over et vannbad. Du kan også smelte sjokoladen forsiktig i mikroen på middels varm. Stopp jevnlig og rør rundt. Sjokoladen smelter raskere om den hakkes opp på forhånd.
La den avkjøle seg litt. Fordel sjokoladen i konfektformer – gjerne av silikon. Smør oppover kantene. Sett kjølig og gjenta prosessen om nødvendig.
Tilsett sausen oppi sjokoladeskallet, men ikke helt opp til toppen. Sett konfektformen en liten stund i fryseren slik at toppen av sausen får en liten hinne.
Fordel over smeltet sjokolade på toppen, altså det som blir bunnen på konfekt. Sett tilbake i kjøleskapet.
NYT!