Det skal godt gjøres å bare spise en!
Dette er virkelig noen godsaker for alle oreo-elskere!
En enkel oppskrift med kun 2 ingredienser.
Som alltid kan du lett slenge på et par ekstra ingredienser til for å løfte den enda et par hakk.
Farlig godt, og må oppbevares lengst inn i kjøleskapet sånn at man innimellom glemmer at den står der.
Hvis ikke blir boksen tom på veldig kort tid.
For å unngå for mye kliss krever dessverre denne oppskriften litt tålmodighet.
Men jeg lover – den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!
INGREDIENSER:
- 2 poser Protein O’s
- 150 gram philadelphia – light eller vanlig
- 1 ts bakekakao – kan sløyfes, men gir en mørkere sjokoladesmak
FREMGANGSMÅTE:
Dette kan gjøres på flere måter – smooth eller crunchy.
Smooth:
Kjør alle ingrediensene sammen i en food prosessor.
Crunchy:
Knus bare kjeksen i en food prosessor eller bare hamrer løs til de er knust, og så rører du inn kremosten.
Sett blandingen i kjøleskapet slik at den får satt seg. Jeg lot min stå over natten, men noen timer holder nok.
Blandingen blir helt fast når det får stått lenge nok. Det er da lettere og mindre grisete å trille kuler.
Trill kuler av blandingen. Gjør det fort eller oppbevar deler av blandingen i kjøleskapet underveis for at prosessen skal være minst mulig grisete.
Du kan også trykke blandingen ned i sjokolade-silikomformer hvis du har det.
Sett tilbake i kjøleskapet, og disse må også da selvfølgelig oppbevares i kjøleskapet.
En enda mer fancy versjon:
Smelt sukkerfri sjokolade og dypp kulene i sjokoladen.
Du kan også bare dekorere litt smeltet sjokolade på toppen.
Ambassadør for Bodylab