Toppet med en frisk jordbærsaus og crunchy mandler
Litt lureri, men fortsatt veldig godt!
Egentlig er dette en klassisk mellommåltid for meg året rundt.
Cottage cheese blandet med yoghurt. Metter godt!
Tidligere har jeg delt oppskrift på proteinrik vaniljekrem, som også er en kombinasjon av cottage cheese og vanilje yoghurt.
Perfekt for de som ikke er stor tilhenger av konsistensen på cottage cheese.
Oppskriften finner du HER
JORDBÆRSAUS:
Tin jordbærene.
Mos jordbærene med en stavmikser eller en blender.
Smak til med søtning.
Ønsker du en helt glatt saus lar du den renne igjennom en sil.
Holder seg fint noen dager i kjøleskapet.
INGREDIENSER:
- Cottage cheese
- Yoghurt/kesam med vanilje
- Søtning – vaniljepulver – kan sløyfes
- Jordbærsaus – se litt lenger opp
- Nøtter til topping
FREMGANGSMÅTE:
Bland sammen cottage cheese og yoghurt.
Ha eventuelt litt ekstra søtning eller et dryss vaniljepulver for litt mer smak.
Avslutt med saus og hakket nøtter
TOPPING:
Her har jeg toppet med hakket karamelliserte mandler.
Godt med noe med litt mer tyggemotstand + sunt fett