Hverdagslykke for liten og stor!
Pannekaketårn har vært med meg helt fra da jeg startet som «bloggere».
Listen er lang over ulike varianter jeg har testet, og jeg har lurt inn både vanlig og mer uvanlige ingredienser.
Søker du opp #pannekaketårn på Instagram kan du se snart flere av innleggene fra «gamle dager»!
Pssst! Lag gjerne 2 x, ja hvorfor ikke 3 x av oppskriften når du først er i gang!
Holder seg fint i kjøleskapet noen dager, eller frys ned til senere.
Prøv ut noen av disse deilige pannekake-oppskriftene!
PROTEINPANNEKAKER – 2 INGREDIENSER
LUFTIGE HAVRE-PANNEAKER MED PEANØTTSAUS
INGREDIENSER – 1 porsjon:
- 30 gram havremel
- 20 gram kakemiks fra Funksjonell mat – Alt: Annen tørrvare som mer havremel eller proteinpulver i vaniljesmak*
- 1/2 ts bakepulver
- 1 ts SukrinGold – Alt: Sukrin – Lønnesirup – Kokosblomstsukker
- En dæsj kardemomme – kan sløyfes
- 1 egg
- 2-3 ss valgfri melk – evt. kesam/gresk yoghurt
FREMGANGSMÅTE:
Rør alle ingrediensene sammen. Juster med mengde melk etter ønsket tykkelse på røra.
Tykk røre gir også tykkere og luftigere pannekaker.
Mer rennende røre gir tynnere og mer kompakte pannekaker.
Varm opp stekepanna på middel sterk varme.
La stekepannen blir ordentlig varm for du har en god ss røre for hver pannekake oppi stekepanna.
Når overflaten har fått en hinne og små hull er de klar for å snu.
Stekes gylden på begge sider.
TOPPING:
Hakket mandler – Stekt i panne med litt SukrinSirup, kanel og kardemomme
Vaniljeyoghurt – Alt: Gresk yoghurt, rømme, kesam eller cottage cheese
Moste jordbær