En nydelig hverdagsdessert med smak av sommer!
Denne hjemmelagde proteinpudding har en perfekt konsistens.
Silkeglatt og kremet.
En frisk og søt smak av tropisk frukt.
Denne desserten fikk jeg ikke ha for meg selv – så neste gang må oppskriften dobles!
Faktisk var denne godsaken dessert etter en tung treningsøkt. Ganske motiverende å vite at en slik skål står i kjøleskapet og venter når man endelig lander i sofaen!
En deilig skål med gode proteinkilder som bidrar til at kroppen bygger seg opp igjen.
#jatildesserthverdag
INGREDIENSER – 1-2 porsjoner:
- 200 gram yoghurt*
- 20 gram proteinpulver – Bodylab Whey 100 i smaken Mango Passion
- 1 dl melk
- 3 gelatinplater
- 3 ss vann
*Jeg brukt frokostyoghurt i smaken melon og pasjon fra Q-meieriene. Vaniljeyoghurt eller kesam passer også fint. Ved naturell yoghurt anbefales å tilsette litt mer søtning.
FREMGANGSMÅTE:
Start med å bløtlegge gelatinplatene i en skål med vann.
Rør sammen yoghurt og proteinpulver. Det er da lettere å få en glatt røre enn hvis man tilsetter melken med en gang.
Rør inn melk.
Kok opp 3 ss vann i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Klem ut vannet av de myke gelatinplatene og løs opp i det varme vannet.
Hell gelatin-væsken oppi yoghurten mens du konstant rører rundt i yoghurten.
Fordel blandingen over i en eller to skåler og sett kjølig.
Etter et par timer er den klar for å nytes.
Toppet med litt mer yoghurt og raspet mørk sjokolade.
TIPS:
Fordel yoghurtblandingen i små bokser med lokk, så har du hjemmelaget proteinpudding to-go!
Puddingen holder seg fint et par dager i kjøleskapet.
Annen variasjon til topping:
Hjemmelaget granola
Hakket nøtter
Sukkerfrie karameliserte mandler
Ristet havregryn
«Do it with passion»
Ambassdør for Bodylab – Produktet er tilsendt