En viktig del av tapasbordet!
Den klassiske versjonen er med tortillalefser, men lomper er et litt lettere alternativ.
Du kan også bytte ut røkt laks med vanlig skinke eller spekeskinke.
Skal de minste i huset forsyne seg av disse småbitene kan det være greit å unngå rødløken.
Det er ihvertfall tilfelle her i huset.
Rå løk er ikke populært, men varmet løk i maten går helt fint.
INGREDIENSER:
- Lompe – evt. tortillalefse
- Røkt laks
- Rødløk
- Ruccola
DILLDRESSING:
- Mager kesam – evt rømme
- Fersk dill – evt tørket
- En skvett sitronsaft
- Salt og pepper
- En klype sukrin
FREMGANGSMÅTE:
Begynn med dressingen.
Finhakk dill. Bland alt godt sammen.
Litt majones er også godt oppi.
Smør på dilldressing.
Legg på laks, rødløk og ruccola.
Rull sammen og skjær i biter.
Dilldressingen som eventuelt blir til overs kan brukes som dipp!
Den er også veldig god som tilbehør til middag.
Sunt, enkelt og så godt!
Pin og del gjerne videre med flere: