Lag en stor porsjon når du først er i gang!
Sparer både tid og smakene får virkelig satt seg. Holdbarheten er fint et par dager i kjøleskapet
Lenger ned har jeg også delt tips til flere ingredienser, så kan du enkelt lage ulike varianter
Hvis du ikke spiser kylling kan du bytte den ut med moste kikerter eller kokte linser!
En billig og god kilde til proteiner.
TIPS!
Bruk flere/andre grønnsaker og råvarer.
Vårløk – Finrevet gulrot – Hardkokt egg delt i mindre biter – Edamamebønner – Paprika – Agurk – Stangselleri
INGREDIENSER:
- Stekt kylling eller kalkun
- Avokado
- Rømme/Kesam eller lignende
- Grønn pesto
- Finhakket rødløk
- Salt og pepper
- Hjertesalat
Ekstra smak:
- Urter – som koriander eller persille
- Ferskpresset limejuice
FREMGANGSMÅTE:
Mos avokado, og bland inn rømme, pesto, rødløk og krydder. Juster mengden etter egen preferanse.
Tilsett evt. urter og limejuice.
Skjær opp kyllingen i mindre biter og rør inn i dressingen.
Bruk hjertesalat som «skål» og fordel kyllingsalaten oppi.
ANDRE VARIANTER:
Kyllingsalaten kan bli til en pastasalat hvis du blander den med litt kokt pasta.
Bytt ut hjertesalat med lompe eller tacolefse