Miks – stek og spis!
For at denne oppskriften skal bli en suksess må du selvfølgelig like både smaken av banan og kokos.
Det er nettopp kun dette disse kjeksene inneholder.
En godt moden banan og kokosmasse blandet godt sammen og stekt en liten stund i ovnen.
Jeg må legge til at sjokolade på toppen er virkelig prikken over i’en, og et nydelig tillegg i oppskriften.
INGREDIENSER:
- 1 godt moden banan
- 100 gram kokosmasse
- Evt. sukkerfri mørk sjokolade / vanlig mørk sjokolade
FREMGANGSMÅTE:
Sett ovnen på 175 grader (varmluft)
Miks banan og kokosmasse i en foodprosessor, blender eller stavmikser.
Fordel massen utover et bakepapir.
Jeg brukte en liten pepperkakeform for å lage sirkler.
Du kan også bare legger klatter av massen og trykk ned med en gaffel.
Stekes midt i ovnen i ca 23-25 minutter.
Tiden avhenger av ovnen. Snu de også gjerne halvveis i tiden for en gylden overflate.
Fordel over smeltet sjokolade – Nyt!