Til og med barna – hvis du har det i huset!
Så her har dere en enkel oppskrift, laget på en litt ekstra søt måte.
Blandingen ble dyttet ned i en liten hjerte-pepperkakeformer og ikke bare klatter rett på bakepapiret.
En søt vri, som er veldig stas hos de minste!
Mange av dere har prøvd «kjeks» med to ingredienser med stor suksess!
Her er den samme oppskriften som sist, bare at sjokoladen har blitt byttet ut med rosiner og en dæsj kanel.
Litt kardemomme er også veldig godt å smake til disse «kjeksene» med.
INGREDIENSER:
- 1 godt moden banan – mer moden mer naturlig sødme
- 50 gram havregryn små – ca 1 dl
- Rosiner
- Evt kanel
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 175 grader.
Mos bananen i en skål til det er minimalt med klumper.
Bland inn havregryn, og la den gjerne stå på benken i ca 10 minutter. Da tykner den litt.
Bland inn rosiner – eller det du måtte ønske.
Trykk ca 1 ss «deig» ned i ønsket form eller legg klatter på bakepapiret.
Stekes midt i ovnen i 15-17 minutter.
Veldig gode disse også – men sjokolade forblir favoritten!
Det tidligere innlegget finner du HER
Husk å bruke godt modne bananer!