Søtt og friskt syltetøy!
2 ingredienser: Bær + chiafrø
Myke banankjeks med jordbærfyll. Enkelt og så godt!
Oppskrift finner du HER.
INGREDIENSER:
- 200 gram jordbær – ferske eller tinte frosne (eller annen bær)
- 10 gram chiafrø
- 1-2 ss sukrin melis eller annen søtning – eks. honning, lønnesirup, agave osv.
FREMGANGSMÅTE:
Mos bærene med en gaffel, stavmikser eller i en blender.
Ønsker du en helt glatt konsistens lar du den renne gjennom en sil.
Tilsett chiafrø og smak til med søtning. Noen bær er søtere enn andre, og krever derfor mindre søtning tilsatt.
Sett i kjøleskapet i noen timer slik at syltetøyet tykner.
Oppbevares i kjøleskapet, og holder fint i noen dager.
Server på grøt, yoghurt, pannekaker osv.
Yoghurt, hjemmelaget granola, chia-syltetøy og bær
Pin og del gjerne videre med flere:
[…] Jordbærsyltetøy med chiafrø […]