Kremete og friskt!
En oppskrift hvor du ikke trenger å være helt nøyaktig på målene – og det vet jeg mange liker!
Jordbær kan selvfølgelig byttes ut med andre bær
Jeg vet også at konsistensen på cottage cheese er en utfordring for mange. Siden ingrediensene blandes sammen med en stavmikser bidrar nettopp konistensen på cottage cheesen til at denne isen blir ekstra kremete.
Om du absolutt ikke vil bruke cottage cheese kan du bytte den ut med kesam eller annen kvarg/yoghurt
Sausen er laget av tinte jordbær most med stavmikseren, og søtet med sukrin melis.
INGREDIENSER:
- 150 gram frosne jordbær
- 100 gram cottage cheese – mager eller vanlig
- Søtning – jeg brukte sukrin melis
FREMGANGSMÅTE:
La jordbærene tine litt. Kjør jordbær, cottage cheese og søtning sammen i en blender eller med en stavmikser.
Nytes med en gang eller sett den i fryseren for fastere konsistens. Rør gjerne innimellom for å beholde den kremete konsistensen.