Glødende yoghurt-skål
Ny inspirasjon til hva du kan bruke gull-krydderet gurkemeie er i denne nydelige frokost-skåla
Eller som en deilig avslutning på en aktiv dag.
Hverdagsdessert i mine øyne!
Har ikke en kopp beroligende golden milk latte blitt en del av kveldsrutinen din er det bare å hive seg på trenden!
Søt, fyldig og litt spicy på grunn av kvernet pepper.
Pust dypt inn, finn roen og nyt!
Tilbake til gull-skåla!
Jeg deler her hva jeg toppet skåla med, men her er det bare å være kreativ.
Det er ihvertfall godt med noen friske bær, en sunn fettkilde og litt crunch.
INGREDIENSER:
- 150 gram vanilje-proteinkrem eller ønsket yoghurt – gjerne med vanilje
- 1 liten ts gull-pasta
- 1 god ts sukrin gold eller annen søtning
- Kardemomme
Topping:
- Blåbær – halvtinte og vendt i sukrinmelis
- Ristet havregryn* – f.eks granola
- Bipollen
- Mandelsmør – eller annet nøttesmør
*Ønsket mengde havregryn ristet i tørr stekepannen sammen med litt sukrin gold
FREMGANGSMÅTE:
Bland godt sammen ingrediensene til gull-yoghurten.
Juster med søtning etter smak.
Legg på ønsket topping.
Mandelsmør er en perfekt kilde til sunt fett.
Det har blitt mye lettere å få tak i – både på nett og i utvalgte butikker.
Det er også veldig enkelt (og billigere) å lage selv, og en detaljert oppskrift på dette kan du lese HER.
En skål full av god energi for kroppen.