En fyldig og proteinrik pudding!
«Varmende» og smakfull gresskarpudding, som også er skikkelig næringsrik!
Prikken over i’en er crunchy granola, mandelsmør og litt friskhet fra yoghurten.
En spennende kombinasjon det er vel verdt å prøve!
Til og med junior i huset ga denne hverdagsdesserten tommel opp!
Her har du inspirasjon til noen andre pudding-oppskrifter på bloggen!
Sjokoladepudding med vaniljesaus – uten tilsatt sukker
Mango-proteinpudding
Gylden chia-pudding
Oppskrift på en nydelig høst-granola finner du HER
En veldig enkel oppskrift på gresskarpure finner du HER
INGREDIENSER:
- 3 gelatinplater
- 200 gram gresskarpure
- 200 gram fyldig yoghurt naturell – evt kvarg eller annen yoghurt med/uten vaniljesmak
- 1 god ss SukrinGold – evt. kokosblomstsukker, SukrinSirup eller lønnesirup
- 1/2-1 ts «pumpkin spice» – evt. en liten klype kanel, kardemomme, nellik, ingefær og muskatnøtt
FREMGANGSMÅTE:
Bløtlegg gelatinplatene i en skål med vann.
Bland sammen gresskarpure, yoghurt, søtning og krydder.
Kok opp 3 ss vann i en liten kjele. Klem ut vann av gelatinplatene og løs opp i den varme væske.
Hel væsken over i yoghurtblandingen samtidig som du kontinuerlig rører rundt.
Ha over i ønsket skål(er) og sett kjølig.
La den gjerne stå kjølig et par timer, og kan fint stå et par dager i kjøleskapet.
Legg på topping når den skal nytes!
TOPPING:
– Yoghurt naturell
– Gresskar-granola – evt. hakket mandler eller annen granola
– Mandelsmør
– Lønnesirup – evt. FiberSirup
– SukrinGold – evt. kokosblomstsukker
Og du.. Har du ikke gelatinplater?
Dropp det steget, så har du en nydelig og fyldig gresskaryoghurt med digg topping!
Enkelt og så godt!