Med nydelig kremost-saus og crunchy topping
Denne komboen er bare utrolig god!
Saftige pannekaker med nøtter som gir litt tyggemotstand.
Til slutt, det beste som er på ei gulrotkake: kremost-topping!
Har du ikke kremost kan du bruke vaniljeyogurt, kesam, creme fraiche, rømme eller lignende!
Inspirasjon til andre nydelig og enkle pannekake-oppskrifter!
PROTEINPANNEKAKER – 2 INGREDIENSER
GROVE PANNEKAKER TIL MIDDAG
LUFTIGE HAVRE-PANNEKAKER MED PEANØTTSAUS
INGREDIENSER – 2 porsjoner:
- 100 gram tørrvare/mel – jeg bruker 80 gram havremel + 20 gram proteinpulver
- 2 ss SukrinGold – evt. kokosblomstsukker, lønnesirup eller lignende
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts kanel
- 1/4 ts kardemomme
- 2 egg
- 4-6 ss finrevet gulrot – litt etter eget ønske
- ca. 1/2 dl-1 dl valgfri melk
FREMGANGSMÅTE:
Bland de tørre ingrediensene sammen i en bolle.
Rør inn resten av ingrediensene.
Juster med mengden melk til ønsket konsistens.
Tykkere røre vil gi mer fluffy og tykkere pannekaker.
Varm opp stekepannen på middels sterk varme. En god spiseskje røre per pannekake.
Når overflaten har fått en liten hinne og små hull kan du snu og steke på andre siden.
TOPPING:
Kremost-sausen består av kremost, en dæsj med melk, SukrinMelis og litt vaniljepulver.
Mandlene er stekt i panna med litt SukrinGold