En tvist på en klassisk oppskrift
Kokosmakroner er en utrolig enkel oppskrift.
Få ingredienser, og som går fort fra start til slutt.
Perfekt å ta med ungene på også!
HER finner du oppskrift på den originale kokosmakronen.
Saftige og veldig gode!
Under får du oppskrift på en versjon for oss sjokolade-elskere!
INGREDIENSER – ca 24 stykker:
- 2 eggehviter
- 90 gram sukrin melis
- 100 gram kokosmasse
- 1 god ss bakekakao
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Pisk eggehvitene til de begynner å skumme.
Sikt inn sukrin melis, og pisk videre til en stiv marengs.
Bland kokosmasse og bakekakao i en egen bolle.
Vend forsiktig blandingen inn i marengsen.
Bruk to teskjeer og fordel topper med blandingen på et bakepapir.
Stekes midt i ovnen i ca 8-10 minutter.
La de sette seg noen minutter før de flyttes forsiktig over på en rist for avkjøling.
De skal være helt avkjølt før de legges i en kakeboks.
Når de er avkjølt kan du gjerne pynte de litt med smeltet sjokolade.
Det blir jo ikke for mye sjokolade..!