Proteinrike oreos? Oh yes!
Farlige godsaker, som du egentlig ikke vil dele noen andre.
Så hvis du skal glede noen, ville jeg laget dobbelt porsjon med en gang!
Selve kjeksen er også godt å knuse på toppen av f.eks nicecream eller yoghurt.
INGREDIENSER – 3 STK:
- 20 gram proteinpulver med sjokoladesmak
- 20 gram bakekakao
- 30 gram fibersirup
FYLL:
- 30 gram philadelphia light eller original
- 1 ss sukrin melis
- En dæsj vaniljepulver – evt steviadråper med vanilje, frøene fra 1/4 vaniljestang eller vaniljesukker
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Bland alle de tørre ingrediensene.
Tilsett fibersirupen og kna godt sammen.
Lag 6 kuler av deigen og trykk kulene flate.
Stekes midt i ovnen i 6 minutter.
Lag fyllet mens kjeksen steker.
Bland alle ingrediensene sammen og juster smaken etter hvor søtt du liker det.
Sett i kjøleskapet til kjeksen er avkjølt.
For en ekstra proteinrik versjon bytter du ut sukrin melis med proteinpulver med vaniljesmak
La de avkjøle seg helt før du legger på fyllet, slik at det ikke smelter!
Legg fyll på undersiden av 3 kjeks og legg de 3 andre på toppen.
NYT!
Du kan også droppe fyllet og bare spise kjeksen.
Den er veldig dyp i sjokoladesmaken, så det er sikkert veldig godt å drikke et glass melk ved siden av disse godsakene!
Planen var at jeg skulle ta et bilde av kjeksen etter å ha tatt en bit for å vise innsiden. FAIL..
Jeg klarte ikke stoppe, og vips så var kjeksen spist opp.
Og plutselig var det bare en igjen.
Den fikk heller ikke ligge lenge i fred.
Yum!